MAYER

Pressure beam saw | Beam saw, horizontal kappa automatic

 

Най-важните предимства накратко

Основният и подрязващият режещ циркулярен диск гарантират перфектни резултати и рязане без чипс с височина на рязане 80/100/118/138 мм. В комбинация с посоката на рязане срещу линеала, се постигат първокласни резултати на ряза.

Устройството за позициониране на материал е оборудвано с две измервателни системи, които постоянно комуникират една с друга. Комбинацията от високо прецизен сервомотор и здраво захващане на материала осигурява максимална повторяемост. Измервателната система е отделна от задвижващата система и е напълно без износване.

Семплият дизайн на контролния панел и ясното меню на софтуерното управление със система, базирана на Windows, е интуитивен и лесен за работа. Възможно e, разбира се, свързването на управлението на машината със съществуващите системи или мрежи. Машината kappa automatic може да бъде оборудвана с Ardis оптимизационен софтуер. Опционално, тя може да бъде оборудвана с принтер за етикети.

Mayer Гредови циркуляр за всяко предизвикателство

- Моделът kappa automatic 80 е Mayer начален модел за професионално рязане на панели и задава нови стандарти в компактния клас хоризонтални циркуляри.
- kappa automatic 100. Повече сила, повече мощност, повече комфорт! Гредовият циркуляр с осъвършенствано оборудване - енергийно ефективно, бързо и абсолютно точно.

- Моделът kappa automatic 120 е идеалният гредови циркуляр за бързо и точно оразмерено рязане на единични листове и панелни стекове.
- kappa automatic 140 – Гредови циркуляр с максимална производителност за бързо и точно рязане. Мощност, скорост и гъвкавост впечатляват веднага.

Детайли

kappa automatic 140

kappa automatic 120

kappa automatic 100

kappa automatic 80

Разновидности

Модели