PCS® – ПРЕДОТВРАТЯВА ОПАСНОСТ ОТ ИНЦИДЕНТИ

PCS® - ПРЕДОТВРАТЕНА ОПАСНОСТ ОТ ИНЦИДЕНТИ

Всеки дърводелец (и дървообработваща компания) има десет добри причини да не прави компромиси, когато става въпрос за безопасността на работа - PCS® предотвратява злополуки и гарантира сръчност с качество от едно ръкостискане завинаги!

  • - PCS®: Произшествията са нещо от миналото - предотвратяване на инциденти със скоростта на светлината
  • - PCS®: Предвидената опасност е избегната опасност - Наблюдение на опасната зона с откриване на подход
  • - PCS®: Безопасността не трябва да бъде скъпа - без повреди и веднага използваема с натискане на бутон

Днес всички най-съвременни и форматиращи циркуляри трябва да имат стандартно оборудване за безопасност, като сплитер и прахоуловител на циркуляра в съответствие с приложимите разпоредби на DGUV /Германската застраховка за социални злополуки/ за предотвратяване на аварии. От няколко години има и техническо решение, което предотвратява до голяма степен порязванията поради моменталното спиране на циркулярния диск, но това поврежда самия циркулярния диск, както и самия циркуляр. В последващи разходи за ремонт са цената, която ще трябва да платите за спестяване на един или повече пръсти. Досега, защото съществува по-добър начин:

Какво е PCS® точно?

Революционно нововъведение за предпазни системи за форматиращи циркуляри с плъзгащи се маси.

Предлаганата за патент иновация за безопасност от PCS® се предлага като опция с Format4 kappa 550 форматиращия циркуляр с подвижна маса и допълва съществуващото стандартно защитно оборудване. Начало на дистрибуция: второто тримесечие на 2020 г.

Циркулярни дискове за PCS®

Всички циркулярни дискове на Felder PCSready са одобрени за използване от форматно-разкайващи циркуляри с PCS® технология за безопасност. При нас можете да закупите циркулярните дискове PCSready .