CNC обработващ център profit H300R

Най-важните предимства накратко

Специално разработена за използване със системи за затягане със сгъстен въздух, тази функция предлага нови възможности и огромна сила на затягане, когато става въпрос за обработката на масивна дървесина. Възможността да можете да деактивирате конзолите поотделно прави лесно премахването на отпадъчния материал, без да се налага освобождаване на вакуума, задържащ детайла. Това гарантира, че детайлът остава в точното положение за следващия работен процес (вътрешни профили и т.н.).

lightPos:- Точност от (+/- 1 мм) - добре подредено (непосредствено видимо с един поглед върху цялата работна площ) - Ясни (непрекъснато различни цветове на лапите в софтуера, на устройството за затягане и в зоната за позициониране върху конзолата) - Подходяща дори при работеща машина - Дисплей за състоянието на машината по време на нейната работата.

Хоризонталният мотор на шпиндела има патронник тип ER25 вдясно и патронник ER32 с интегрирана аспирация за перфектни резултати при аспирация по време на обработката на заключващата кутия от лявата страна. Променливата скорост до 18000 rpm и пневматичното завъртане от 0  до 7  (идеален за обработка на панти на вратите) позволяват гъвкави възможности за приложение.

... FORMAT4 Първокласни машини за високи изисквания

- Специфични решения за финансиране
- Постоянно висока производителност при непрекъсната индустриална експлоатация
- Специфични за клиента оптимизирани производствени решения
- Масивен дизайн с първокласни компоненти
- Много варианти на спецификацията пакети с високотехнологични решения
- Пълна инженерна точност
- Най-голяма удовлетвореност на потребителя

- Награден дизайн
- Качество и прецизност от Австрия
- Безкомпромисна продуктивност
- Перфектен пакет от услуги преди, по време и след закупуването
- Опции за автоматизация
- Работилница в мрежа
- Софтуер и машини от един доставчик

Детайли