Най-важните предимства накратко

Спираловидният Silent-Power® рендосващ вал намалява наполовина и повече шумовите емисии при рендосване. Специално разработените остриета от волфрамов карбид с непрекъснато издърпващо рязане, гарантират свободно рендосване на всеки вид дърво. Оптимизираният аспирационен прахоуловител гарантира, че забележимо по-късите стърготини са ефективно извлечени и се събират значително по-компактно в торбите за прах. Това по-компактно пълнене на торбички с чипс ви спестява необходимостта да сменяте често торбите. Максимална надеждност и най-високо ниво на качество на рендосване - новаторската нова разработка от Format4 предлага система за рендосване с ножове, които имат експлоатационен живот до 20 пъти по-дълъг в сравнение с конвенционална система HSS-острие. Повредените ножове могат да се сменят поотделно, отстраняват се и се заменят с няколко завъртания на ръката. Предимствата от един поглед ...
- Сензационно тих, шумовите емисии намаляват наполовина
- Животът на острието до 20 пъти по-дълъг
- Четири високо прецизни режещи ръба на всеки нож

Въведете необходимия размер, натиснете Старт и масата на щрайхмуса ще се премести прецизно в желаната позиция. Зададените и действителните стойности се показват на светодиодния дисплей. Налични са допълнителни опционални функции, като инкрементално положение и четири програмируеми позиции на масата на щрайхмуса.

Стандартно: променлива скорост между 5-20 м/мин. Независимо дали е необходимо перфектното покритие или бързото калибриране на дебелината, правилната скорост на подаване винаги може да се настрои да съвпада.

... FORMAT4 Първокласни машини за високи изисквания

- Специфични решения за финансиране
- Постоянно висока производителност при непрекъсната индустриална експлоатация
- Специфични за клиента оптимизирани производствени решения
- Масивен дизайн с първокласни компоненти
- Много варианти на спецификацията пакети с високотехнологични решения
- Пълна инженерна точност
- Най-голяма удовлетвореност на потребителя

- Награден дизайн
- Качество и прецизност от Австрия
- Безкомпромисна продуктивност
- Перфектен пакет от услуги преди, по време и след закупуването
- Опции за автоматизация
- Работилница в мрежа
- Софтуер и машини от един доставчик

Детайли