Фреза с накланящ се шпиндел profil 45 Z

 

Най-важните предимства накратко

Системата за бърза смяна на шпиндела ще ви осигури почти неограничени възможности за употреба. Можете да използвате шпиндели с предварително монтирани инструменти за серийно производство или да използвате шпиндели с различен диаметър. Шпинделът може да бъде сменен за секунди. Особен акцент е възможността за монтиране на бързооборотен шпиндел с възможност за 15 000 rpm. За максимална стабилност и издръжливост на Format4 шпинделът е проектиран с 3 висококачествени лагера "прецизeн тип" !

Водачът за накланяне на сегмента "Easy-Glide" при всеки Format4 машинен агрегат отговаря на високите изисквания на бизнеса и индустрията. Прецизно направлявана, двустранна поддръжка, гарантира максимална устойчивост на натоварване и липса на толеранс при накланяне.

Абсолютна връхна точка на "x-motion" е пакетът с 7 "TFT цветен монитор за уникален комфорт при работа, който е най-висок клас. Устройството за управление на сензорния екран е на нивото на очите и предоставя цялата важна информация с един поглед. Наред с всички настройки на електрошпиндела, новият Format4 линеал на електрошпиндела също може да бъде контролиран директно от сензорния екран. Премиум пакетът предлага максимална ефективност чрез извикване на програма с натискането на един бутон за индивидуално конфигурируеми програми за фрезоване и база данни с инструменти.

... FORMAT4 Първокласни машини за високи изисквания

- Специфични решения за финансиране
- Постоянно висока производителност при непрекъсната индустриална експлоатация
- Специфични за клиента оптимизирани производствени решения
- Масивен дизайн с първокласни компоненти
- Много варианти на спецификацията пакети с високотехнологични решения
- Пълна инженерна точност
- Най-голяма удовлетвореност на потребителя

- Награден дизайн
- Качество и прецизност от Австрия
- Безкомпромисна продуктивност
- Перфектен пакет от услуги преди, по време и след закупуването
- Опции за автоматизация
- Работилница в мрежа
- Софтуер и машини от един доставчик

Детайли

profil 45 Z

profil 45 Z x-motion

Разновидности

Модели