Фреза с накланящ се шпиндел profil 45 M

 

Най-важните предимства накратко

Системата за бърза смяна на шпиндела ще ви осигури почти неограничени възможности за употреба. Можете да използвате шпиндели с предварително монтирани инструменти за серийно производство или да използвате шпиндели с различен диаметър. Шпинделът може да бъде сменен за секунди. Особен акцент е възможността за монтиране на бързооборотен шпиндел с възможност за 15 000 rpm. За максимална стабилност и издръжливост на Format4 шпинделът е проектиран с 3 висококачествени лагера "прецизeн тип" !

Солидната, високо прецизна маса от чугун машина гарантира максимална стабилност и цялостен процес без вибрации, дори когато е под максимално натоварване. Стабилната дълга 1270 мм предна опора увеличава опорната повърхност с до 400 мм. Аварийният стоп е монтиран в предната част за максимална безопасност при работа и винаги е на разстояние. (Опция) Увеличете площта на работната повърхност на вашия profil 45 M с 670 мм от двете страни с солидни разширения на маса. Ако разширенията се вземат като опция, машината ще бъде оборудвана с удължена предна издърпваща опора от 2200 мм. (Опция)

Абсолютна връхна точка на "x-motion" е пакетът с 7 "TFT цветен монитор за уникален комфорт при работа, който е най-висок клас. Устройството за управление на сензорния екран е на нивото на очите и предоставя цялата важна информация с един поглед. Наред с всички настройки на електрошпиндела, новият Format4 линеал на електрошпиндела също може да бъде контролиран директно от сензорния екран. Премиум пакетът предлага максимална ефективност чрез извикване на програма с натискането на един бутон за индивидуално конфигурируеми програми за фрезоване и база данни с инструменти.

... FORMAT4 Първокласни машини за високи изисквания

- Специфични решения за финансиране
- Постоянно висока производителност при непрекъсната индустриална експлоатация
- Специфични за клиента оптимизирани производствени решения
- Масивен дизайн с първокласни компоненти
- Много варианти на спецификацията пакети с високотехнологични решения
- Пълна инженерна точност
- Най-голяма удовлетвореност на потребителя

- Награден дизайн
- Качество и прецизност от Австрия
- Безкомпромисна продуктивност
- Перфектен пакет от услуги преди, по време и след закупуването
- Опции за автоматизация
- Работилница в мрежа
- Софтуер и машини от един доставчик

Детайли

profil 45 M

profil 45 M x-motion

Разновидности

Модели