Обработващ център с CNC-управление c-express 920 classic

 

Най-важните предимства накратко

Един от вариантите за спецификациите на машината е фрезовият агрегат. Инструментът се затяга с помощта на патронник ER32. Смяната на инструмента се извършва ръчно. Този агрегат се използва за изработване на профили, джобове, жлебове и фалцове.

Използването на най-модерната измервателна технология гарантира прецизно измерване на размерите. За измерване на точната дължина на детайла се използва лазерна и енкодерна измервателна система. Това е от особено значение, когато става въпрос за конструктивни връзки за шкафове, като се гарантира, че няма надвиснала част между панелите.

Хоризонтално проектираната транспортна система осигурява плавен транспорт и точно позициониране на детайли с тегло до 30 кг, което позволява обработката им отдолу от агрегатите. Тази конструкция на транспортната система предотвратява движение или изгаряне на заготовките от инструментална екипировка. Тази конструкция на транспортната система предотвратява движение или изгаряне на заготовките от инструментална екипировка. Линеалът, разположена отстрани, позволява да се зададе ширината на детайла на всяка стойност до 920 мм. След това детайлът се поддържа и ръководи от двете страни, което гарантира високо прецизен резултат.

... FORMAT4 Първокласни машини за високи изисквания

- Специфични решения за финансиране
- Постоянно висока производителност при непрекъсната индустриална експлоатация
- Специфични за клиента оптимизирани производствени решения
- Масивен дизайн с първокласни компоненти
- Много варианти на спецификацията пакети с високотехнологични решения
- Пълна инженерна точност
- Най-голяма удовлетвореност на потребителя

- Награден дизайн
- Качество и прецизност от Австрия
- Безкомпромисна продуктивност
- Перфектен пакет от услуги преди, по време и след закупуването
- Опции за автоматизация
- Работилница в мрежа
- Софтуер и машини от един доставчик

Детайли