Кантираща машина tempora F800 60.12 e-motion

 

Най-важните предимства накратко

Патентованият advantEdge агрегат от Format4 дава възможност за оптична нулева фуга при обработка на екструдиран кант и лазерен кантов материал. Агрегатът се контролира от детайла и може да се активира и деактивира директно от устройството за управление.advantEdge предлага хомогенен завършек на детайла, особено при материали с блясък. Когато канта е поставен точно върху материала, осигурява нулева линия на съединяване, и тъй като не се изисква време за смяна на лепило, патентованият агрегат AdvantEdge ви спестява време и средства.

Не е нужно време за последваща обработка на детайла! Агрегатът Format4 заоблящ ъгли осигурява перфектното "завършване" на ъглите на детайла (както за меки форми, така и за постформиращи материали) за кантиращи материали от 0,4 мм до 3,0 мм и височина на обработка от 60 мм и скорост на подаване от 12 м/мин. Твърдата чугунена конструкция, линейните водачи и висококачественият шпиндел със стартов съединител гарантират дългосрочна прецизност. Агрегатът за заобляне на ъгли се управлява от контролния панел с възможност за избор на ъглите, които трябва да се заоблят (само от предната страна на детайла, само отзад или както отпред, така и отзад).

smartouch контролното устройство и мрежовата връзка намаляват ръчните настройки до минимум и позволяват бърз, ·лесен и интуитивен подбор и контрол на агрегат, а също така пълен мониторинг на всички машинни функции от екрана. Функциите на smartouch включват, между другото и други неща: --- неограничена памет за крайните програми, определени от потребителя --- план за поддръжка, одометър за общите метри на използвания материал --- просто, ясно обясняващо представяне на агрегатите и техните функции --- агрегиран избор, точно фино регулиране на моторните агрегати (точност до 1/100 мм) всичко от главния контролен панел --- настройка на температурата на лепилото и автоматично намаляване на температурата на лепилото, докато е в режим на готовност. Сега налична с размер на монитора 21".

... FORMAT4 Първокласни машини за високи изисквания

- Специфични решения за финансиране
- Постоянно висока производителност при непрекъсната индустриална експлоатация
- Специфични за клиента оптимизирани производствени решения
- Масивен дизайн с първокласни компоненти
- Много варианти на спецификацията пакети с високотехнологични решения
- Пълна инженерна точност
- Най-голяма удовлетвореност на потребителя

- Награден дизайн
- Качество и прецизност от Австрия
- Безкомпромисна продуктивност
- Перфектен пакет от услуги преди, по време и след закупуването
- Опции за автоматизация
- Работилница в мрежа
- Софтуер и машини от един доставчик

Детайли