Автоматизация 6 осна роботика

Приложение

Най-важните предимства накратко

Програмирането на вашето индивидуално роботизирано решение се извършва единствено от нашите собствени сертифицирани системни интегратори, които са получили своето обучение изключително от Yaskawa Robotics. Това гарантира, че нашите служители говорят както на езика на обработващата машина, така и на този на робота, като по този начин позволяват безупречна комуникация между двата компонента на системата. Програмирането се основава изцяло на вашите нужди и следователно може гъвкаво да се адаптира към приложението.

Устройството за етикетиране, монтирано директно върху захващащото устройство на робота, автоматично поставя етикет върху готовите детайли преди разтоварването. Това ви осигурява цялата необходима информация за последващите производствени процеси. Следователно ръчното етикетиране или етикетиращи модули предварително не са необходими, спестявайки ви време и преди всичко пари.

Разтоварване върху конвенционален палет, количка за транспорт на детайли или може би поставяне върху ролков транспортьор за следващите операции? Благодарение на 6-те оси, на практика няма ограничения за подреждането на вашите готови детайли. Максимална гъвкавост чрез индивидуални решения от Felder. Имате ли специални изисквания? Ще се радваме да разгледаме вашите изисквания и заедно с вас да разработим готово за използване персонализирано решение.

Роботика по индивидуални изисквания